Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy cégünk az Event Stuff Kft támogatási szerződést írt alá a Külgazdasági és Külügyminisztérium, mint Forrásgazdával együttműködésben a Magyar Export Ügynökséggel (HEPA) a Külpiaci Növekedési Támogatási Program keretei között, 2023. december 14-én Támogatási Szerződést kötött tevékenységének diverzifikációja és külpiaci jelenlétének megerősítése céljából. (KNTP-2021-0020) A projekt címe: Piacvezető rendezvényszervező cég kelet-közép-európai terjeszkedése. Támogatás teljes összege: 1.513.323.747.- Ft
Az Event Stuff Kft 2000-ben alakult. Ügyfélre, és alkalomra szabott minőségi szolgáltatásokat kínál csapatával. Több mint 350 féle termékünk van, 7 kategóriában: bútorok, sátrak, kerítések, hűtő-fűtő berendezések, URH, színpad és kiegészítők. Rendezvény eszközök bérbeadásával, bel- és kültéri esemény helyszínek berendezésével, dekorálásával, egyedi dekorációk, installációk, kiállítási standok kreatív tervezésével és gyártásával foglalkozik. Cégünk eszközparkja piacvezető a hazai rendezvénypiacon. Ezen vezető szerepének megtartása érdekében növekedési kényszer alatt áll, amelyet szeretnénk hosszú távon fenntarthatóan biztosítani. A megnövekedett ügyfélkör kiszolgálása csak tevékenységünk diverzifikációja mellett tud eredményesen fejlődni. Működésünk során rengeteg megrendelésünk érkezik gyártási folyamatokra, amelyeket most alvállalkozók készítenek el számunkra. Szeretnénk ezen gyártási folyamatokat a cégünkben tartani, hiszen ezzel időt, extra tervezési-, szállítási költséget takarítunk meg és kockázati faktorokat iktatunk ki folyamatainkból. Ezen törekvésünk első állomásaként jelen beruházási koncepcióban Szentendrén gyártó kapacitást és új üzletágat állítunk fel amely nagyrészben összecsukható iroda és mosdó konténerekből áll. A tervezett beruházás mértéke 297.577.193.- Forint.

 

Romániában cégünk – Event Stuff Central Europe S.R.L – 2008-ban alakult, román-magyar vegyesvállalatként, azzal a küldetéssel, hogy hiányágazatot töltsön be. A kezdeti befektetett energia, 16 év alatt vezetett eredményre. Románia leggazdagabb, legmodernebb és legváltozatosabb felszerelési rendelkezünk. Az 527.215.710 Forint összegű romániai eszközberuházással a nem szokványos rendezvényhelyszínek kialakítását vagy a merész szabadtéri díszletek megvalósítását szeretnénk megcélozni.

 

Szerbiai cégünk – Event Stuff d.o.o – beruházási szándékát, a helyi piaci sajátosságok, a jól látható piaci rés és az utóbbi években tapasztalható kiszámíthatatlan gazdasági tendenciák generálták. A diverzifikálni kívánt szolgáltatóipari és gyártói tevékenységek segítenek a cégcsoport kitettségének csökkentésében is. Konzorciumvezetőként, irányításunkkal európai szintű eszközpark és szakértelem kerül a leányvállalatok birtokába. Az átadott gyakorlati, és elméleti tudás magasabb szintre emeli, mind a saját, mind a Konzorciumi Tagok piaci működését is, amely a külpiacra lépés folyamata nélkül távlati cél maradt volna. A 2.202.969.712 Ft összértékű szerbiai beruházás ingatlanfejlesztésből, új eszközök megvásárlásából, valamint a régió szempontjából abszolút hiánycikknek számító rendezvénysátor beszerzéséből áll.

 

Terveink szerint a külföldön megtermelt jövedelem a hazai cég értékét is növelni fogja, valamint a későbbiekben jelentkező profit hazautalása szintén fejlesztési eredményként a cégértéket, illetve a magyar brand értékét erősíti. Konzorciumvezetőként mindkét Konzorciumi Tag eredményeiért kezeskedünk.

 

Budapest, 2024. január

 

Event Stuff Kft.