Szállítás

Teherautó flottánk és szakképzett kollégáink segítségével bármilyen szállítási és építési feladatot megoldunk. Ha fontos, hogy gyorsan és biztosan megérkezzen a rakomány, keress minket bizalommal!

Magánszemélyeknek szóló szolgáltatások

Házhozszállítás

Ha nagyméretű bútort vagy háztartási gépet vásároltál, mi 24 órán belül házhoz szállítjuk (hétvégén is). A csomagolóanyagot és a használt berendezést is elszállítjuk, gondoskodva a környezetbarát megsemmisítéséről.

Költöztetés

Több évtizedes bútorszállítási tapasztalattal rendelkezünk, így ha gyors és biztonságos költöztetésre van szükséged, keress minket!
Ha dobozolást is másra bíznád, abban is segítségedre leszünk.

Üzleti szolgáltatások

Eszközszállítás és rendezvényépítés

Egyik fő tevékenységünk a rendezvényeszköz bérbeadása. Az eszközök helyszínre szállításában és az igény szerinti berendezésben is segítünk. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Házhozszállítás

Ügyfeleid gyorsabb házhozszállítást szeretnének, mint amit most tudsz kínálni? Ha olyan partnert keresel, aki 24 órán belüli házhozszállítást vállal – akár hétvégén is – vedd fel velünk a kapcsolatot!

Áruszállítás

A megnövekedett rendeléseket nem tudod saját teherautóval megoldani? Több szállítási kapacitásra van szükséged, de nem éri meg saját autóra beruházni? Budapesten és Pest megyében vállaljuk az árud terítését.

Vámáru szállítás

A külföldi partner túl magas áron szállítja a telephelyedre a megrendelt árukat? Vállaljuk vámkezelt áruk vámudvarból való telephelyre szállítását rövid határidővel.